ZOO poprvé!

V pondělí, kdy bychom se dostaly do ZOO za kačku, jsme to nezvládly.

V úterý jsme si to moc užily!!

Nakonec jsme vyrazily samy a bylo to fajn. Jorika má ráda společnost, ale občas si ráda užije mou stoprocentní pozornost a žádné přizpůsobování se někomu podobně svéhlavému, chápete, že jo?

Zaujal ji tapír a gorily, ale nejvíc času jsme strávily u slepic!! Začínám se smiřovat s tím, že slepice jsou Joriččinou srdcovou záležitostí :)

Taky jsem měla tajný plán, že se Jori po dvou hodinách pobíhání, sbírání kamínků, pozorování, přelézání, podlézání a utíkání do vstupů pouze pro zaměstnance ZOO unaví, zhroutí do kočáru a bude spát. Třeba další dvě hodiny... A že já si na ty dvě hodiny sednu třeba před výběh slonů a budu na ně koukat a jen tak si užívat, třeba se zmrzlinou a novým Respektem, jakože konečně dovolená... Chápete, že jo?

Tajné plány je lepší neplánovat! Nechápu, že jsem se ještě neponaučila... Jorika vydržela pobíhat, sbírat kamínky, přelézat, podlézat a zdrhat tam, kam slušná děvčata nechodí, ještě další 4!! hodiny, já jsem se za tu dobu stihla totálně odrovnat. Chápete, že jo? 

Jorika usnula v půl šesté potom, co ještě prošla pěšky půl Stromovky:)  S novou energií, po hodinovém šlofíku, juchala až do půlnoci, ale to vím už jen matně, protože tou dobou jsem si o celém zoo dni nechávala už jen zdát!



Naše v ZOO



Tučňáččí show :)



Tapír, papír!



Tunel Baby!




Jsem si včera říkala, že tyhle zakrslý, jsou nakonec docela sympaťandy :)
Budeme chovat slepice???



Nejhezčí pohled na svět  - co myslíš?



Květen no, tak co čekat jinýho? :)



ZOO plná exotiky a Jori zaujata travou :)

... doma Jori nosí opičátko :)
Maminka

heart emoticon heart emoticon

Komentáře

  1. :-D takže jste se vrátili k pražskému režimu - pařit, co to jde?
    Nebo byla vyhlášena nová soutěž kdo z koho?
    Osobně se však domnívám, že je trapné prochrápat návštěvu tak úžasného místa jako je zoo a Jori to jako správná průzkumnice pochopila ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. .. tak to jsem se pobavila :))) covece, oni by si tak krasne rozumeli s Albertem ...ten venku take spankem cas neztraci .. nemohu uverit, ze uz to jsou dva roky, co jsme tam spolecne naposledy byly ...

    OdpovědětVymazat
  3. My se vždycky v zoo s mužem naprosto odrovnáme...takže jednou za rok:) a stejně, tonína nejvíc zajímali slimáci!:))(a s tím plánováním to mám stejně:chápu:radši neplánovat!zvlášť klidné noci:))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za zprávu :)