Ešus, spacák a komáří štípance

a taky:

noční hlídky

nástupy a pokřiky

hluboké lesy a široké louky

žabí kvakot

polední klid

regentovka, maso, metro

rybník, řeka, koupačka

hry, běh, smích

vůně kouře

dřevo, oheň, kytara

bobřík odvahy

a ty hvězdy!!

Milion vzpomínek, kamarádi, můj muž (a mnohem víc ;) ).

To chceš!

Pojeďte s námi :)






















Komentáře

  1. Ach, vzpomínka na skautská léta! To mi tak chybí... zatím jsme se ke stanování neodhodlali. Jak jste vy zvládli stanování s Jori? (pokud teda dítko na společné fotce je opravdu ona:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozorné oko, je to ona :)
      Zvládli jsme to, myslím, výborně. S Janem jsme se střídali v hlídání Jori a vedení oddílu. Jorika si užívala spoustu dětí a neustálého dění. Dočista tam za těch 14 dní zvlčela! Jedinou nepříjemností byli komáři. Nechtěli jsme na Joriku stříkat úplný chemikálie (byl jí přeci jen rok a měsíc :) ) a tak jsme vyzkoušeli spoustu neúčinných bylinných olejíčků, výluhů a nálevů, abychom nakonec skončili u tradičního Repelentu. To už byla ovšem děsně poštípaná. Ale nesla to statečně, neškrabala se a vlastně ji to vadilo mnohem méně než nám.
      Letos to máme v plánu podobně :)
      Myslím, že ji těch čtrnáct dní uprostřed lesů hodně stimulovalo :), udělala tam šílený pokrok.
      Těším se, že tento rok už bude vnímat a užívat si mnohem více věcí- světlušky, mravence, luční koníky, hvězdy v noci, koupání v řece....

      Vymazat
  2. To zní fakt skvěle (až na ty komáry):) A jak jste řešili spaní ve stanu? Měla vlastní spacák?

    OdpovědětVymazat
  3. Meli jsme dva stany. Jeden na spani, druhý na věci. Ve spacim stanu jsme meli letiste ( postele pres cely stan). Jori spala se mnou ve spojenem dvojspacaku. Zatim se mi zda skoro zbytečné kupovat detsky spacak, ale třeba tento názor letos zmením. Měli jsme stesti na teple noci, pro pripad chladnejších nocí jsme meli záložní péřák, ale nebyl třeba.
    ( Stanování je super - Jori spala poprve ve spacaku a ve stanu, už rok před tím, jako oslavu ukončeného šestinedělí ;) )

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt, jo?:) To jste dobrodruzi ještě větší, než jsem si dosud myslela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míra naše "dobrodruženství" se narozením Joriky rapidně snížila (tedy alespon toho meho :) a to Janovo se snažím držet na uzdě ;) ).

      Vymazat

Okomentovat

Díky za zprávu :)